SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Priser & Medlemskap i KFUM Umeå


Hallen är öppen för alla med väggkort och de som vill betala en prova på-engångsavgift (60 kr) vardagar mellan 8:00 och 17:00. För att få tillgång till hallen efter 17:00 på vardagar och helger krävs väggkort. Hallen är stängd under barnklättringen. Se Kalender - när är hallen ledig? »


Medlemsavgift

Medlemsavgiften är 150 kr och betalas årsvis.

 

Väggkort

För att köpa väggkort krävs medlemskap i KFUM Umeå. Väggkort ger tillgång till hallen mellan 07.00-21.00 alla dagar utom då hallen är bokad för barnklättring.  Medlemskap i Svenska klätterförbundet ingår gratis vid köp av väggkort men klätterförbundets försäkring och medlemstidning ingår ej. För att köpa väggkort ska du vara över 15 år, annars gäller i målsmans sällskap.


Aktuella priser för klättring
12 månader – 1200 kr

6 månader – 700 kr

3 månader – 400 kr

Köp väggkort

 

Prova på - engångsavgift (skor och sele ingår ej)
Engångsavgift för att klättra är 60 kr och betalas kontant på plats eller genom att swisha 123 173 27 00! 


Barn och ungdomsgrupper

Kostnaden är 700 kr/termin (plus medlemsavgift) ca 10 gånger. Anmälan till grupperna sker i augusti och december. Om du avanmäler senare än en vecka efter terminsstart, betalar du full kursavgift.  Mer information om grupper, tider, m.m. kan du hitta i menyn till vänster under Boka barnklättring eller maila till  barnklattring@kfum.nu

 

Hyra av klätterskor

Vi har klätterskor  i storlekarna 36 – 47  till uthyrning för 20 kr/tillfälle (kontantbetalning/Swish)  OBS! Skor kan endast hyras när någon personal finns i hallen.