Barnklättring

Våra grupper

Vi erbjuder för tillfället klättring för barn mellan 6 och 15 år. Antalet barn i varje grupp varierar mellan 10 och 14 beroende på antalet ledare och ålder på barnen. Varje termin innebär 10 klättertillfällen och varje pass varar i en timme. Priset är 500 kr/termin plus medlemskap 125 kr/år. Alla medlemmar är försäkrade via vår föreningsförsäkring.

Så engagerar du dig som ledare
Vi behöver nya ledare till våra grupper för att låta fler barn klättra. Vill du som förälder eller klätterintresserad starta en grupp kontakta barnklattring@kfum.nu.

Barn vars föräldrar som engagerar sig som klätterledare får förtur.
Försäkringsinformation
Barn och ledare som klättrar i vår verksamhet är olycksfallsförsäkrade genom vår föreningsförsäkring. Försäkringen gäller även om barnen är med ledare på avslutande klättring utomhus eller någon av våra väggar på lägergårdarna.

Vår försäkring gäller även för personer som har väggkort och tränar i vår hall.
Försäkringen gäller inte för personer som är ute och klättrar privat utan endast om klättringen görs inom ramarna för vår verksamhet.

#kfumumeå på instagram