KFUM Berghem kidsvolley - 07

Sedan flera år har många barn från Berghem träffats på fredagar för att spela kidsvolley. Det är lite av en tradition som verkligen är uppskattad av både barn och vuxna. Gruppen blir större och större och i år kommer de äldsta vara födda 02 och yngsta födda 09. Klubben KFUM Berghem startade på skolan utifrån intresset och upptagningsområdet är huvudsakligen Berghem, vilket gör att varje årskurs i stort sätt blir ett klasslag.

Kidsvolleyboll är en mer lättsam variant av volleyboll anpassad för barn. Bland annat har slagen har ersatts med kast. Lagen är könsmixade och alla är som vill är välkomna att delta. Träningarna är lekfulla och barnen lär sig samarbete och lite bollkontroll.
Träningar
2020-04-04 15:35

Är ni osäkra på huruvida det är träning eller inte kan ni alltid kolla i kalendern på lagsidan:

Vänligen, Tränarna

Krockocupen 2016!
2016-02-01 13:03
Nu är det dags för årets första turnering. Vi har anmält tre lag (Hallonen, Smultronen och Hjortronen) för att spela level 2. Fikaförsäljning kommer att under dagen finnas i anslutning till idrottshallen.

Som avslutning på dagen har Holmsunds kidsvolley bokat Aquaarena och simhallen för bad. Alla som varit med under dagen är välkomna att stanna kvar och bada. Allt bad sker på egen risk så det är viktigt att alla har en vuxen med sig som ansvarar för barnen.
Badet är bokat 17.00 – 19.00.

För er som stannar kvar för att bada finns möjlighet att köpa mat i Storsjöhallens restaurang & café fram till kl 16.30.
Turneringar och uppehåll för lov!
2015-10-19 13:08
Höstens träningar har kommit igång ordentligt! Verkligen kul med så många peppade barn som spelar! Nedan följer lite viktiga datum för er vuxna att skriva in i diverse filofaxer och kalendrar.

Under terminen kommer vi att försöka vara med på två turneringar. En som Norsjö/Vännes anordnar den 15 november och en som vi själva anordnar den 6 december. Kallelser till turneringarna kommer när det börjar närma sig. Jag vill också passa på att efterlysa matchtröjor. Ni som inte gjort det får gärna meddela mig om ni har eller inte har någon matchtröja!

Nästa vecka är det höstlov och det är därför ingen träning på fredagen (30/10). Sista träningen innan jullovet är fredagen den 11/12.

Vänligen, Tränarna
Matchtröjor
2015-09-30 08:54
Vi hade vid turneringarna förra året lite problem eftersom vi hade alldeles för få  matchtröjor. Några i gruppen fick spela med för stora tröjor och det var några som aldrig fick med en tröja hem för att ha som sin egen.

Nu har en av tränarna från en annan grupp hittat en påse med tröjor som tillhör oss och jag tänkte därför göra en inventering. Titta gärna efter hemma och hör sen av er till mig. Har ni en tröja med nummer på ryggen, en tröja utan nummer på ryggen eller har ni ingen tröja alls?

Vänligen, Johan R-B
Träningar på Berghem
2015-08-31 13:22
Snart kör KFUM Berghem igång höstens träningar!

Jag hoppas att alla barn känner sig sugna på att träffas, träna och spela tillsammans. Nya och gamla volleybollspelare är varmt välkomna till KFUM Berghems kidsvolley. Vi tränar på fredagar i Fridhemsgymnasiets gymnastiksal. Träningarna börjar fredagen den 18 september. Observera att tiden är ändrad. Barn födda 07 tränar i lilla hallen mellan 18.00 och 19.00.

Hälsar tränarna

Johan Bergquist