Kidsvolley - 07/08 Berghem
Ungdom mixed

Sedan flera år har många barn från Berghem träffats på fredagar för att spela kidsvolley. Det är lite av en tradition som verkligen är uppskattad av både barn och vuxna. Gruppen blir större och större och i år kommer de äldsta vara födda 02 och yngsta födda 09. Klubben KFUM Berghem startade på skolan utifrån intresset och upptagningsområdet är huvudsakligen Berghem, vilket gör att varje årskurs i stort sätt blir ett klasslag.

Kidsvolleyboll är en mer lättsam variant av volleyboll anpassad för barn. Bland annat har slagen har ersatts med kast. Lagen är könsmixade och alla är som vill är välkomna att delta. Träningarna är lekfulla och barnen lär sig samarbete och lite bollkontroll.

Sön 18/10 09:00
Fre 1/5 06:00