SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till KFUM Umeå klättring

Vi finns på Järnvägsallén 20 och är Umeås mest centrala klätterhall. Väggarna är ca. 5 meter höga och erbjuder framförallt fin bouldring, men även möjlighet till repklättring.

 

Hallen drivs av ideella krafter och vi välkomnar alla som vill engagera sig och hjälpa oss att utveckla hallen! 

 

Gå gärna med i vår facebook-grupp "KFUM Umeå Klättring"!

 

Under vår- och höstterminerna erbjuds:

Barn- och ungdomsklättring

Teknikträning

Tjej- och ickebinär klättring

Prova-på-tillfällen.

 

Klättring hos KFUM Umeå Klättring

 

Klättring hos KFUM Umeå Klättring handlar i grunden om att genom fysisk aktivitet inspirera och motivera till rörelseglädje i en klättermiljö, tillsammans.

 

Genom klättringen vill vi ge våra medlemmar en möjlighet att växa, individuellt och i grupp. Detta genom att erbjuda en tydlig struktur i klättermiljön, oavsett kön, etnicitet eller ålder. Detta ger en trygghet och igenkänning som möjliggör för medlemmarna att kunna fokusera på klättringen och den egna utvecklingen.

 

De ideellt engagerade har olika erfarenheter och utvecklas genom att göra saker tillsammans. Så lär vi oss tillsammans tillit, medvetenhet och självkännedom. Vi litar på processen, kroppen och gruppen.

 

Målet är att klättring hos KFUM Umeå skall vara en trygg plats där vi ser allt som lärande snarare än misstag eller lyckande. Då kan ”gnistan” uppkomma hos medlemmarna vilket motiverar dem att fortsätta, att stötta varandra och utvecklas tillsammans.

 

Välkomna!

 

/ KFUM Umeå Klättring

 

Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..